juriu
 • Frédéric PAVARD
  Frédéric şi-a început cariera ca asistent la salonul Alexandre Matignon Avenue din Paris pentru a obţine certificaul de Professional Hairstyle. Promovat coafor la finalizarea trainingului, a început să profeseze şi în cadrul Alexandre of Paris Academy încă de la înfiinţarea acesteia în 2007, ca trainer.
  În prezent, îşi continuă acest rol în Franţa şi în străinătate şi este membru al echipei artistice ce realizează acitivităţi externe precum prezentări de modă haute couture şi şedinţe foto de publicitate pentru branduri de lux importante.
  În calitate de coafor, trainer şi coafor de studio, colaborează cu Jean Luc Minetti, director artistic, la dezvoltarea prezentărilor Alexandre de Paris (coordonare generală, modă, muzică, clipuri).
  Fiind creator la bază, îşi imaginează şi realizează accesoriile pentru aceste evenimente majore conform temelor acestora. Pentru el coafura este o pasiune încă din copilărie şi ceea ce îi place la jobul său sunt diversitatea şi bogăţia diverselor sale misiuni.
 • Irina Voinea
  Irina Voinea a absolvit în 2012 University for the Creative Arts, în Marea Britanie şi de atunci a pus bazele brand-ului cu acelaşi nume în Bucureşti, România - brand exclusivist ale cărui creaţii îşi îndreaptă atenţia către linia masculină. După 7 ani de piese create made-to-measure, cu experienţă în consiliere personală şi dezvoltare de imagine, brand-ul IVY IRINA VOINEA caută să înţeleagă bărbatul contemporan prin prisma a ceea ce a fost, este şi urmează să fie.
  Designerul român lucreaza încă de la început cu artişti din scena autohtonă precum Smiley, Pavel Bartoş, Feli şi Andi Moisescu, dezvoltând piese unicate împreună şi concepte vizuale ce îmbracă mai mult decât omul - ideea întreagă.
 • Alexandru Abagiu
  Cu o carieră de peste 23 ani, Alexandru Abagiu a lucrat în industria de fashion şi beauty cu îndemânarea unui pictor şi sensibilitatea unui adevărat artist. Prin realizarea unor editoriale de beauty cu adevărat uluitoare, a câştigat mai multe premii în industria frumuseţii şi a fost numit unul din cei mai buni makeup artists din Europa de către revista americană Makeup Artist.
  Munca sa poate fi admirată în nenumărate campanii pentru branduri precum Coca Cola şi Pepsi sau în diverse publicaţii Elle din întreaga lume. Împingându-şi limitele în mod constant, Alexandru lucrează cu fotografi, fashion şi hair stylists de top pentru a crea imagini şi filme memorabile şi de referinţă.
  În prezent este makeup artist-ul oficial pentru Lancôme Paris în România şi călătoreşte în întreaga lume pentru a colabora cu artiştii de top din industria de beauty.
 • Mariana VamĂ
  Mariana Vama şi-a început cariera ca hairdresser în orașul său natal, Sinaia, urmând ca în 1995 să ajungă în salonul Bayonne Biarritz din Paris. Acum, la câteva decenii distanță, nenumărate cursuri urmate și acreditări obținute, dar și experiențe variate în domeniul colorării și coafurii, Mariana este un nume important în piața produselor profesionale din România. De-a lungul carierei, de la meseria de coafor, formator și până la poziția de Director de Educaţie şi Dezvoltare Profesională în cadrul L’Oréal, ocupată astăzi, Mariana a contribuit direct la maturizarea și educarea industriei coaforilor profesioniști din țara noastră. Cu o pasiune imensă pentru această meserie, în prezent alege să-şi dedice timpul căutând talente şi dezvoltându-le în echipele de elită formate din ambasadori și traineri pentru brandurile L’Oréal Professionnel, Kérastase, Matrix și Redken. „Acum îmi doresc să transmit, mai departe, echipei mele ceea ce mi-a oferit mie compania L'Oréal: know-how și pasiune. Crezul meu este că, prin educație și perseverență, visele pot deveni realitate.
 • Bertam K
  Ambasador L’Oréal Professionnel, Bertam K a deschis în 2011 salonul vienez Bertram K [PhD] – Private Hair Dressing, unde aduce clienţilor flerul internaţional şi un concept subtil de coafură, dar şi predă colegilor săi de meserie din Asia, Grecia, Israel, Novergia şi Finlanda.
  Bertram K s-a format şi a fost inspirat de cei nouă ani petrecuţi ca stilist în Londra. A stilizat celebrităţi ca Donna Karan, Jamie Lee Curtis, Kim Wilde, Julian Lennon şi Kate Moss. "Am lucrat cu foarte multe persoane care au făcut ceva diferit, care m-au susţinut pe drumul meu. Am primit foarte mult de la breaslă şi doresc să ofer ceva în schimb acestei profesii. Doresc să arăt oamenilor din echipa mea că sunt importanţi şi că munca lor este apreciată. E singurul mod prin care această profesie se poate transforma din nou într-o vocaţie.”
 • Invitat surpriză