ACTUALIZARE CONCURS

Dragii noștri, avem îndoieli că procesul de jurizare al People’s Choice Awards din cadrul Style & Colour Trophy poate fi unul corect, care să acorde şanse egale tuturor participanţilor şi care să nu poată fi viciat. Pentru a asigura participanţilor şi competiţiei noastre o evaluare realizată conform celor mai corecte şi etice principii, am decis să înlocuim votul publicului cu opinia avizată a specialiştilor.

Astfel, toate fotografiile înscrise în concurs vor fi evaluate de un juriu internaţional format din specialişti cu expertiză în domeniul coafurii, fashion & beauty. Like-urile primite pentru fotografii nu vor fi luate in calcul, însa vor conta măiestria şi cât de bine a fost expusă tema în look-ul final: execuţia tehnică a tunsorii și styling-ului, cât şi executarea tehnică a culorii. Acestea vor fi apreciate de Ambasadori internaţionali L’Oréal Professionnel. Câştigătorul Style & Colour Trophy va fi anunţat pe data de 15.10.2020.

Ne cerem scuze participanţilor şi fanilor care aşteptau rezultatul. Însă dorim să vă asigurăm că pentru noi corectitudinea, transparenţa şi onestitatea sunt principii fundamentale de la care nu ne abatem în nicio circumstanţă.

Regulamentul actualizat poate fi consultat aici.

MECANISM

Intră pe pagina de Facebook L’Oréal Professionnel România, în albumul Style & Color Trophy 2020, alege fotografia preferată şi voteaz-o printr-o reacţie de tip like/love/wow!
Fotografia care va avea cele mai multe voturi la data de 30 septembrie 2020, ora 23:59, va fi câştigătoarea premiului People’s Choice Awards!