Login


Recuperare parola

PURTATOARE DE CUVANT INTERNATIONALA PENTRU L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel are placerea de a o anunta pe Kirsten Dunst ca prima purtatoare de cuvant a brand-ului. Premiata ca Cea mai buna Actrita la Festivalul de Film de la Cannes in 2011 pentru prestatia exceptionala din filmul Melancholia si actrita principala a urmatorului thriller semnat de Hossein Amini, The Two Faces of January, ce va fi lansat pe marile ecrane in 2014, ea va fi imaginea viitoarelor lansari extraordinare ale L’Oréal Professionnel.

Recuperarea parola:

Născută în New Jersey, SUA, însă de origine germană, Kirsten Dunst are o frumuseţe naturală rară şi o personalitate unică.

Este una dintre cele mai talentate tinere actrite americane ale generatiei sale si intruchipeaza perfect valorile L’Oréal Professionnel. Pasiunea sa pentru moda si cele mai noi trend-uri se regaseste in modul in care se joaca in mod constant cu stilul sau. Atunci cand accepta un nou rol de film, Kirsten Dunst este intotdeuna dornica sa isi schimbe radical look-ul, adoptand pentru parul sau tonuri de la rosu pana la blonduri luminoase, sau texturi de la neted sofisticat pana la aspectul salbatic, ciufulit, pentru a intra cat mai bine in pielea personajului.

Filmografia lui Kirsten Dunst include peste 50 de filme, ceea ce o face una dintre cele mai prolifice actrite ale ultimelor doua decenii. Intotdeuna curioasa despre ce ii poate oferi viata, Kirsten este o perfectionista, ceea ce o motiveaza sa aleaga roluri cat mai diverse, de la productii cinematografice majore pana la filme independente ce sparg tiparele. Kirsten Dunst si-a inceput cariera de la o varsta foarte frageda in urma rolului de debut nominalizat la Globurile de Aur din Interviu cu un vampir, film in care a portretizat o gratioasa fata vampir cu ten de portelan, care fura inima ce incetase de mult sa bata a personajului interpretat de Brad Pitt. Rolul sau ca Mary Jane Watson in trilogia Spider-Man este unul dintre cele mai de succes momente din cariera sa, generand recenzii extrem de pozitive. Multi critici de film o lauda pentru abilitatea de a se metamorfoza, intrand in pielea personajului si formand o legatura reala, rar intalnita pe marile ecrane, cu partenerul ei din film, Tobey Maguire.

Ca muza a Sofiei Coppola, Dunst a portretizat-o pe Marie Antoinette in anul 2000, o drama teatrala incantatoare si o interpretare extrem de stilata, care i-a propulsat in continuare cariera. Insa rolul care a consacrat-o a fost cel al unei femei depresive in pragul sfarsitului lumii in filmul Melancholia al lui Lars von Trier, rol incomparabil pentru care Dunst a fost indelung aplaudata. Filmul a fost foarte bine primit de catre critici, iar Dunst a fost premiata ca Cea mai buna Actrita la Festivalul de Film de la Cannes in 2011.

2014 va marca lansarea celui mai nou thriller semnat de Hossein Amini, The Two Faces of January, film in care Kirsten va juca alaturi de Viggo Mortensen si Oscar Isaac. In luna ianuarie, Kirsten Dunst va incepe filmarile pentru urmatoarea pelicula SF a lui Jeff Nichols, Midnight Special, in care va avea rolul principal alaturi de Joel Edgerton si Michael Shannon.

“Ma simt foarte apropiata de L’Oréal Professionnel. Brandul este in permanenta legatura cu moda si ii admir angajamentul de a fi lider in inovatie, creand constant noi produse si servicii profesionale pentru a obtine cele mai in voga look-uri. L’Oréal Professionnel vine in ajutorul coaforilor pentru a scoate la iveala frumusetea naturala a femeilor de pretutindeni. Ma simt extrem de mandra sa fac parte din acest proiect uluitor”, marturiseste Kirsten Dunst.

“Kirsten Dunst este o frumusete atemporala si o femeie moderna, mereu in pas cu cele mai noi trend-uri. Are o personalitate puternica si stie intotdeuna ce vrea. Profesionalismul ei si dedicarea pentru a atinge excelenta o fac pe Kirsten una dintre cele mai talentate actrite pe care le-am cunoscut vreodata. Are atributele perfecte pentru a intruchipa valorile L’Oréal Professionnel.” spune Anne-Laure Lecerf, International Managing Director a L’Oréal Professionnel.