Login


Recuperare parola

Înapoi la game

3 PAŞI INSEPARABILI

PENTRU UN REZULTAT PRELUNGIT LA NESFÂRŞIT *

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ.
REGENERARE INSTANTANEE.
TOTUL ÎNCEPE ÎN SALOANE.

PRO FIBER se găsește exclusiv în saloanele L’Oréal Professionnel.

De ce? Numai un coafor poate evalua nivelul deteriorării părului pe baza diagnosticului aplicat după o evaluare a deteriorării părului specifică gamei PRO FIBER. Coaforul va aplica apoi protocolul potrivit în salon și va oferi sfaturi personalizate privind îngrijirea părului pentru continuarea ideală a tratamentului acasă.

Protocolul PRO FIBER este personalizat și se bazează pe un diagnostic aplicat după o evaluare a deteriorării părului efectuată de coafor pentru a evalua deteriorarea părului și a selecta produsele adaptate fibrei capilare sensibilizate.

După diagnostic, coaforul aplică șamponul adaptat la nivelul deteriorării părului: pentru a reface suprafața fibrei capilare cu cuticule deteriorate [RECTIFY], pentru a repara părul cu cuticule și cortex deteriorate [RESTORE] sau pentru a restructura părul cu un cortex foarte deteriorat [RECONSTRUCT].

După prima clătire, coaforul efectuează o tehnică profesională în straturi. În funcție de nivelul deteriorării fibrei capilare, coaforul aplică pe lungimea firului de păr concentratul potrivit. Apoi aplică imediat MASCA ACTIVATOR REGENERATE Long-Lasting Care deasupra, direct peste Concentrat, care inserează complexul molecular extraordinar APTYL 100. Prima tehnologie care poate să rețină moleculele în fibra capilară pe termen lung. O eficiență de durată, care nu a mai fost obținută până acum la L’Oréal.

În trecut, cele mai multe efecte benefice ale îngrijirii părului erau eliminate la prima șamponare. Datorită REGENERATE APTYL 100 Long-Lasting Care Activator, moleculele sunt acum închise adânc în fibra capilară în timpul tratamentului din salon. Complexul molecular APTYL 100 poate fi apoi reactivat pentru până la 4 spălări și realimentat acasă, iar și iar. Această tehnologie brevetată, unică pentru L’Oréal, este rezultatul a 15 ani de cercetare și descoperiri fundamentale referitoare la păr și la structura acestuia.

Protocolul din salon se încheie cu un produs adaptat, tratamentul Leave-In, care nu necesită clătire și oferă protecție părului.

Rezultate instantanee imediat după protocolul din salon: vârfurile par proaspăt scurtate. Fibra este ca nouă de la rădăcină până la vârf, ca și cum nici nu ar fi fost deteriorată.
PROGRAM PENTRU ACASĂ.
TRATAMENT CONTINUU.

Rutina PRO FIBER pentru acasă prelungește efectele complexului molecular APTYL 100 asupra fibrei. În timpul fiecărei șamponări, îngrijirea părului este reactivată pentru rezultate cosmetice unice.

Fiecare dintre cele trei game PRO FIBER este destinată tratării unui anume nivel al părului deteriorat, cu o gamă completă de îngrijire a părului realizată acasă: șampon, tratament, mască și tratament fără clătire.
PROGRAM PENTRU ACASĂ.
REACTIVAREA TRATAMENTULUI
TIMP DE 6 SĂPTĂMÂNI

În centrul fiecărei rutine PRO FIBER pentru acasă se află un nou gest, datorită monodozelor RE-CHARGE care conțin complexul molecular extraordinar APTYL 100. Monodoza RE-CHARGE se folosește la fiecare a patra șamponare timp de 6 săptămâni, prelungind rezultatele obținute în salon.*Reactivarea tratamentului din salon cu şamponul Pro Fiber până la 4 şamponări + continuarea tratamentului din salon cu Pro Fiber Re-carge APTYL 100 la fiecare a 4-a şamponare.