Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Razvan-George Gheorghica
Razvan-George Gheorghica ID ARTIST Incep prin a-l parafraza pe unul din mentorii mei Bertram K. “Daca parul nu ar fi crescut pe capul femeilor nu as fi facut aceasta meserie”

Atras si pasionat de tot ceea ce inseamna segmentul de beauty, arta, cat si cel ce tine de psihologia omului, nu a fost decat un mic pas spre domeniul care inglobeaza toate aceste ramuri, in speta, coafura. Inclinatia mea pentru forme si culoare s-au transpus perfect in colorimetria (colorarea) si geometria (tunsoare) parului, puncte forte in ceea ce ma defineste.
Au trecut multi ani de cand am pornit pe acest frumos drum si am avut norocul sa cunosc oameni care au crezut in mine, cu ajutorul carora descoper, ma reinventez si reinventez cea mai frumoasa meserie din lume.
Recunosc, sunt ahtiat sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou, motiv ce m-a determinat sa ma perfectionez continuu si sa particip la foarte multe seminarii atat in tara, cat si in Paris, Londra, Milano, Barcelona dar…Completarea mea profesionala a venit odata cu inceperea colaborarii si titulatura de ID Artist (Trainer) L’Oréal Professionnel Romania, ceea ce imi confera posibilitatea de a cunoaste si impartasi experientele si cunostinte mele acumulate.

Salon:
Atipic Salon Concept
Str. 14 decembrie 1989, nr.4, parter, Iasi, Romania
Telefon: 0749908090; 0374908090

Linkuri utile:
www.atipicsalon.ro
https://www.facebook.com/pg/atipicsalon/