Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Petre Pana
Petre Pana ID ARTIST Versatilitatea femeii, firea jucausa, senzuala si copilaroasa a atras mereu priviri, intrigi, emotii… Desi pare cliseu, parul este desavarsirea ei.
*Mereu ma surprindeam privind pe strada chipuri inconjurate de suvite rebele sau cu grija aranjate, pe care simteam ca le-as fi putut armoniza in cel mai mic detaliu.
Mi-am dat seama ca am o misiune: sa ofer un pic de magie operei de arta ce ar putea zambi cu mai multa incredere si mai mult sarm.*
In drumul spre a-si urma telul frumosului a atins destinatii precum: Londra, Budapesta, Paris si Viena; perfectionandu-se prin participarea la congrese si seminarii.
A reusit sa fie prezent in cadrul majoritatii backstage-urilor lansarii noilor trenduri si colectii, dobandind experienta de care avea nevoie pe plan local si nu numai.
Se intrevad deja aproximativ doua decenii de cand da viata, culoare si stralucire uneia dintre cele mai de pret comori, parul.
Desi nu-i place titulatura de profesor, o merita din plin, acumuland o vasta experienta cat s-o impartaseasca si celorlalti pasionati de aceasta meserie.
Haideti sa facem cunostinta cu el chiar in propriul salon, situat in Calea Dorobantilor din Bucuresti, unde veti fi intampinati de o echipa de profesionisti.

Salon: PETRE PANA STUDIO
Adresa: Calea Dorobantilor Nr 246, Etj 2
Telefon: 0722666660