Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Mihaela Osman
Mihaela Osman ID ARTIST In 2001 a infiintat Evolution Studio care in scurt timp a devenit un nume de referinta printre saloanele din Constanta
Peste 16 ani de experienta in dezvoltare tehnicilor de frizerie si in arta coafurilor de seara, au facut ca dorinta de perfectiune adanc inradacinata in identitatea sa, care se reflecta in tot ceea ce face, sa o determine sa participe la seminarii cu nume sonore de referinta cum ar fi: Vidal Sassoon, Patrick Kameron, Alexander de Paris.
Pasiunea ei este parul. Clientele sunt “cartea sa de vizita”, iar satisfactia acestora este ceea ce o motiveaza ajutand-o sa schimbe perfectionismul si atentia la detalii in excelenta.
A colaborat cu televiziunea locala si a fost prezenta la numeroase evenimente ce aveau legatura cu frumosul.
Mihaela Osman pasionata de perfectiune si de dezvoltare, atat a ei cat si a altora a pus bazele scolii Hair Studio Training unde tinerii coafori sunt indrumati spre excelenta alaturi de L’Oréal Professionnel.
Naturaletea cu care a sustinut training-urile si show-urile din toata tara, o fac o persoana dorita si admirata de colegii de breasla.

Salon:
Evolution Studio
Str Ion Lahovari nr 142
Constanta
Telefon: 0722744762; 0745778072

Linkuri utile:
www.facebook.com/pages/Evolutionstudio/478312875552196
www.facebook.com/evolutionstudio.mihaela