Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Gina Wohlrapp
Gina Wohlrapp ID ARTIST M-am nascut in data de 15 Martie 1978 si mi-am petrecut copilaria si adolescenta cochetand tot timpul cu profesia pe care astazi o practic. Daca la inceput parea o simpla joaca intre fetite iubitoare de frumos, cu timpul pregatindu-ma in domeniul de coafura si frizerie am ajuns sa-mi transform formele incipiente ale profesiei la cel mai inalt nivel de pregatire. Ambitia, seriozitatea, puterea de munca si creativitatea sunt calitati apreciate de portofoliul meu de clienti, iar feedback-ul pozitiv primit din partea acestora imi da cea mai mare incredere in mine. Tot ce am reusit pana in prezent este si meritul echipelor de care am fost inconjurata, echipe de la care am invatat si m-au stimulat sa evoluez permanent.
In prezent sunt coordonatorul unei echipe profesioniste in cadrul Salonului Domnita. Am transformat acest salon de infrumusetare intr-un loc in care clientii simt nevoia sa revina pentru atmosfera calda, primitoare, servicii impecabile si produse de cea mai inalta calitate.
Consider ca intotdeauna va trebui sa ma perfectionez in acest domeniu, dar totodata experienta dobandita o voi impartasi la radul meu cu cei care vor dori sa-si dezvolte o pasiune similara cu a mea.

Salon:
Beauty Salon Domnita
Bulevardul Unirii 25, bloc 14, mezanin, Bucuresti
Telefon: 0763998877; 0737007330

Linkuri utile:
www.facebook.com/pages/Beauty-Salon-Domnita/574302225937747