Login


Recuperare parola

inapoi la lista
George Soare
George Soare Ambasador George Soare, ambasador L'Oréal Professionnel, a infiintat in 2009 Tribute Salon by GS, primul si singurul salon din Romania membru Haute Coiffure Française, alaturi de elita saloanelor internationale.

Peste 10 ani de experienta in domeniu si pregatire la cele mai inalte standarde internationale, printre care o colaborare de 4 ani cu Haute Coiffure Française, unde a avut oportunitatea sa colaboreze cu elita coaforilor din Franta pentru case prestigioase precum Balmain sau Paco Rabanne, premii la concursuri de peste hotare, parcursul ascendent, doza substantiala de creatitivitate si talentul incontestabil il pozitioneaza pe George Soare, la numai 29 de ani, in topul celor mai apreciati hair-stylisti din Romania.
Specializat pe culoare, tunsoare si coafuri, George este recunoscut ca un maestru al cocurilor si totodata este responsabil de hairstyling-ul mai multor persoane publice din Romania.

Un nume cu rezonanta si popularitate in industria de fashion, George Soare este invitat sa participe la evenimente si proiecte de amploare, precum workshop-uri, seminarii, show-uri, prezentari de moda, shooting-uri pentru reviste (Beau Monde, Cosmopolitan, Marie Claire, The One, InStyle, Harper's Bazaar, Ce se intampla doctore, Miresici), reclame, videoclipuri, sau emisiuni TV. In paralel, isi practica meseria in salonul sau din strada Londra 36.

Cea mai mare realizare a sa este salonul Tribute, pe care il considera un proiect de suflet. Tribute by GS este renumit prin profesionalismul echipei si bineinteles, atmosfera primitoare, prietenoasa si relaxata. Satisfactia suprema pe care i-o ofera meseria este ca reuseste sa faca oamenii mai frumosi si mai fericiti.

Dornic sa fie la curent cu tot ce e nou, sa descopere tehnici si abordari inovatoare in hairstyling si sa se perfectioneze continuu, George considera ca in viata este important sa excelezi, sa incerci sa fii mereu mai bun si sa-ti pastrezi naturaletea, lucruri pe care le insufla si echipei sale.

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Bucuresti/tribute-248