Login


Recuperare parola

inapoi la lista
George Radu
George Radu ID ARTIST In urma cu 8 ani, George Radu isi incepea drumul intr-unul din cele mai incitante si mai complexe domenii - coafura. Pentru el, aceasta se defineste in doua cuvinte: "Zambet Absolut". Aceasta sintagma reprezinta pentru el chintesenta domeniului in care activeaza. Pornind de la tunsoare, culoare si hairstyling si culminand cu seminariile constante la care asista sau pe care le sustine, fiecare latura a profesiei sale este pentru el un motiv de bucurie, de sarbatoare. Profesionalismul, pasiunea, cultul pentru frumos, precum si nevoia avida de a invata constant si de a pune in practica lucruri noi il insotesc la fiecare pas.
Mereu cu zambetul pe buze, si dispus sa isi impartaseasca cunostintele, George Radu reuseste sa transforme fiecare experienta din cadrul coafurii in scene bogat informative, atractive si foarte amuzante.
George Radu cauta inovatia in tot ceea ce face. De aceea, motto-ul dupa care se ghideaza zilnic este "imaginatia se transmite din suflet si prin intermediul informatiilor acumulate".
In urma cu un an, acesta a intrat in echipa L'Oreal Professionel. Un vis devenit realitate. Aici se simte ca acasa iar colegii sai i-au devenit familie.

Salon:
Evidence Beauty
Mall Baneasa - Galeriile Feeria, Șoseaua București-Ploiești, Nr. 42D, București.
Telefon: 0213195270; 0729036623

Linkuri utile:
www.evidencebeauty.ro
www.facebook.com/EvidenceBeautySalon
www.facebook.com/george.radu.334