Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Florin Noje
Florin Noje Ambasador Florin Noje si-a inceput cariera de hairstylist cu mai bine de un deceniu in urma, cu pasi mici, disciplina si o anumita rigoare a lucrului bine facut, dar si cu multa rabdare, devotament si mii de ore de practica. Toate l-au transformat in profesionistul creativ de astazi, care a strans si a educat in jurul sau, in formula salonului MAN!FEST, o echipa de tineri la fel de talentati, de pasionati si de daruiti meseriei. Startul carierei sale l-a dat numirea in anul 2000 ca membru L’Oreal Academy, urmata, la scurt timp, de un alt vis implinit: titlul de Ambassadeur L’Oreal Professionnel.

Cunoscut ca si “Magicianul culorilor”, cu o inzestrare naturala pentru forma si culoare, cat si cu o intelegere estetica perfecta, Florin s-a remarcat in cadrul show-urilor pe coafura la scena deschisa, printre care se numara L’Oreal Business Forum, ce a avut loc la Kos, in Grecia si seminarul H3 din Madrid, unde a castigat aprecierea profesionistilor in domeniu.

In 2013, pentru al doilea an consecutiv, Florin Noje si echipa MAN!FEST au fost hairstylisti oficiali ale galelor live X Factor Romania. Printre colaborarile notabile, se numara, de asemenea, aparitiile si editorialele in reviste precum GQ, ELLE, Cosmopolitan, Glamour, Together, Les Nouvelles Esthetiques, Bolero, The ONE, Tabu, Marie Claire, All Hollow, dar si cu artisti precum Smiley, Alexandra Stan, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Delia, Giulia, Natalia Barbu.

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Bucuresti/manifest-241

Florin Noje