Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Eduard Dabican
Eduard Dabican Ambasador Eduard a fost atras inca de mic de arta si de frumos, a studiat pentru arhitectura, domeniu pe care acum il inglobeaza cu succes in pasiunea lui pentru coafura!

Pe parcursul numeroaselor sale seminarii de perfectionare prin Londra, Paris si la cele mai bune academi in domeniu, Eduard si-a format propria filosofie asupra infrumusetarii si azi impleteste cu succes tehnicile de colorare si tunsoare (punctele lui forte) cu dragostea pentru oameni, implementand inteligenta emotionala in coafura!

Si pentru ca orice profesionist se dezvolta pe mai multe planuri, a inceput sa participe la concursuri nationale cat si internationale, unde a castigat locul 1. De aici a mai fost un pas pana la crearea colectiilor personale, show-uri de moda, si apoi validarea sa ca si trainer. Colaborarea si titlul de Ambasador L'Oreal Professionnel venind ca si recunoastere a muncii sale!

Printre cele mai rasunatoare succesuri au fost trainingurile pe care le-a sustinut international si master class-ul de tunsoare sustinut in cadrul Business Forum unde a urcat pe scena in fata a peste 2000 de coafori din 28 de tari unde si-a impartasit viziunea asupra tunsorii!

In munca de zi cu zi in salon ii place sa isi consilieze clientele si sa le indrume in formarea propriului lor stil!

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Cluj/boudoir-studio-prive-195
www.edd.ro
www.boudoirprive.ro