Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Daniel Bostina
Daniel Bostina ID ARTIST Daniel Bostina a ramas fidel unui singur crez: acela ca, pentru a evolua, trebuie sa ii descopere pe ceilalti si sa se redescopere constant pe el insusi. Asta e in vital in profesia pe care o practica cu atat de multa pasiune de mai bine de 15 ani. Formele atent finisate sau culorile insipirat combinate nu mai sunt de mult niste notiuni abstracte, ci franturi importante ale universului sau. Hairstylingul a trecut la un alt nivel, la un nivel in care coafura, forma, textura sau culoarea sunt un tot unitar si seamana mai degraba cu o pictura sau o sculptura faimoasa.

Si, pentru ca pasiunea si munca sunt intotdeauna rasplatite, Daniel Bostina a primit titlul de ID Artist L’Oréal Professionnel. O etapa fireasca in cariera sa, care a venit la pachet cu numeroase realizari si cunostinte noi dobandite.
In prezent, Daniel Bostina activeaza in cadrul salonului Studio Harry din Ploiesti si este o prezenta constanta in cadrul numeroaselor cursuri, seminarii sau workshopuri din domeniu. In plus, colaborarea cu artista Nicoleta Matei (Nico) i-a adus multe proiecte frumoase si satisfactii pe masura.

Daniel Bostina a castigat recunoasterea numelor sonore din domeniu la concursuri sau evenimente de profil din Franta, Grecia, Italia, Turcia, Spania, participand in backstage la cel mai important show Laetitia Guenaou – Ambasador L’Oréal Professionnel World, desfasurat la Opera Nationala in 2012. A realizat un Shooting Special pentru Revista Miresici. In cadrul competitiei Talent Quest 2010, Daniel a obtinut premiul I.

Mai presus de toate aceste etape frumoase si necesare din cariera sa, Daniel Bostina considera ca sta comunicarea cu clientele ce trec zilnic pragul salonului din care face parte. Pe langa creativitate si pricepere, e foarte important sa comunici, sa te pliezi pe dorintele clientelor si sa le aduci cat mai aproape de viziunea pe care tu, ca profesionist, ti-ai construit-o deja in minte.

Salon:
Studio Harry Ploiesti
Strada Tache Ionescu, nr. 1,
Ploiesti, Prahova
Telefon: 0729.996.844; 0244 522144

Linkuri utile:
www.studioharry.ro
www.facebook.com/BebeBostina
www.bebebostina.wordpress.com