Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Cristina Mailat
Cristina Mailat Ambasador Cristina Mailat, Ambasador L'Oreal Professionnel, este proprietarul unui salon renumit din Cluj : En Vogue by Mailat Cristina.

In cei peste 11 ani de experienta in Hair Style, Cristina a avut contributii valoroase prin proiecte de estetica a imaginii, colaborand cu reviste din Romania, proiecte de advertising si participand la cele mai populare festivaluri de moda.

Colaborarea cu L'Oreal Professionnel a inceput in anul 2009, in urma castigarii concursului Talent Quest Kerastase, in cadrul caruia Cristina a primit oficial titlul de Ambasador Kerastase. Talentul si pasiunea Cristinei se regasesc intr-o serie mare de pictoriale (Elle, Cosmopolitan), ateliere profesionale si show-uri de coafura. Pictorialele realizate se remarca prin imbinarea armonioasa a propriului stil si viziune cu gama de colectii L'Oreal. Cristina iubeste sa reprezinte L'Oreal pe scena, deoarece acolo se simte in elementul ei. Pasiunea, experienta si profesionalismul transpar prin siguranta si armonia miscarilor si prin emotiile transmise publicului. Pe langa conducerea si implicarea directa in cadrul salonului, Cristina Mailat este si directorul academiei “En Vogue School of Style” unde impartaseste secretele meseriei" predatul imi ofera o satisfactie deosebita prin contributia directa pe care o am, influentand viitorul multor tineri talentati".

Apreciata de catre colegii de breasla, Cristina calatoreste prin tara si prin strainatate, lucrand cu saloane de top, predand cursuri avansate de Hair Style si exprimand viziunea ei creativa in cadrul unor show-uri si ateliere de coafura. Cristina reinventeaza femeia moderna, propunand un stil unic caracterizat prin eleganta si rafinament.

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Cluj/en-vogue-202