Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Camelia Tugearu
Camelia Tugearu Ambasador Camelia Tugearu , Ambasador L’Oreal Professionnel, are satisfactia de a detine doua dintre cele mai cunoscute saloane de coafura in orasul Constanta, este unul dintre cel mai bine cotati coafori din zona.

Daruirea totala pentru aceasta meserie frumoasa, dorinta de a cunoaste tot ce este legat de forma, culoare, in cele din urma de esthetic, au determinat adolescenta din urma cu 20 de ani, sa porneasca pe drumul, oarecum batatorit, de mama sa.

Incepand cu anul 1995, calatoriile pentru participarea la diverse seminarii si evenimente in marile orase ale Europrei, destinate domeniului coafurii, studiu intens si practica, nu au incetat inca. Intalnirile cu nume sonore in domeniu, precum Patrick Cameron, Vidal Sassoon, Mark Hayes, Dove Palmer, Jean –Luc Minetti, Laetitia Guenaou si lista poate continua, aprecierile acestora fata de talentul, pasiunea, emotia si perfectiunea cu care tanara reusea sa realizeze lucrari deosebite, cu o usurinta coplesitoare, au transformat-o pe Camelia Tugearu, in ceea ce este astazi, un artist complet, un lector si un om care nu uita drumul parcurs pana aici.

De la un coafor daruit, care-si iubeste meseria pe care o practica fara a considera ca munceste, pana la a deveni Ambasador L’Oreal Professionnel nu a mai fost decat un pas. Provocarea de a reprezenta, in fata lumii intregi, cel mai puternic brand, L’Oreal Professionnel , a determinat coaforul Camelia Tugearu, sa inteleaga ca prin pasiune si dorinta a dovedit si a capatat putere alaturi de un partener de nadejde. Imaginatia si talentul desavarsit au facut ca aceste doua maini dibace sa transforme o simpla coafura intr-o opera de arta.

In urma acestui parteneriat, nu au incetat sa apara oferte de colaborare cu fotografi renumiti, fashion designeri si nu in ultimul rand reviste de moda.

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Constanta/infinity-studio-by-camelia-tugearu-294