Login


Recuperare parola

inapoi la lista
Betai Sandor
Betai Sandor Ambasador ...8 ani! E mult, e putin? Pentru el, e segmentul de timp care i-a construit acest prezent si care a insemnat pasiune, incredere, provocare, munca, perfectionare. Este un parcurs fascinant pentru ca la fiecare pas intalnesti frumosul in toate formele lui. E un drum spectaculos pentru ca el inseamna creativitate, rafinament si culoare – trasaturi definitorii ale personalitatii lui.

Salonul - HairPassion by Betai Sandor, e locul unde se simte...pe scena. Acolo visele prind contur, culorile capata stralucire, eleganta isi etaleaza farmecul, iar naturaletea invinge de fiecare data. Reusita de-acum se cladeste pe munca sustinuta, implicare, profesionalism, rigoare si pe o permanenta perfectionare concretizata si in participarea la numeroase cursuri si seminarii atat in tara cat si in strainatate. Ea inseamna capacitatea de a te reinventa mereu si permanenta sincronizare cu noile tendinte.

Azi, ca si Coafor Ambasador L’Oreal Professionnel Romania reprezinta cu mandrie aceasta lume a frumusetii, cu dorinta de a impartasi experienta si cunostintele acumulate.

Salon: HAIRPASSION BY BETAI SANDOR
STR. GH. DOJA 51, ETAJ 1
TG-MURES
TEL: 0752/541960

Linkuri utile:
lorealprofessionnel.ro/hartasaloane/Targu Mures/hairpassion-by-betai-sandor-253
www.hairpassion.ro